Waarom aandacht buiten het seizoen belangrijk is

De spanning van het voetbal speelt zich natuurlijk gedurende het seizoen af. Buiten het seizoen om is er qua spel weinig te beleven. Veel fans krijgen haast last van ontwenningsverschijnselen. Toch stopt het voetbal nooit, ook niet wanneer er niet daadwerkelijk gespeeld wordt. Buiten het seizoen spelen zich genoeg interessante dingen af. Dingen die jij kunt gaan gebruiken voor je voorspellingen in het nieuwe seizoen.

Gebruik je kennis

Hoe meer kennis je hebt, des te beter je voorspellingen kunnen zijn. Iedereen weet dat je bij het juist voorspellen van de wedstrijden ook een klein beetje geluk moet hebben. Echter: het draait ook om kennis en inzicht. Tussen twee seizoen in is een perfect moment om belangrijke kennis op te doen die je het komende seizoen kunt toepassen.

Bij aanvang van een nieuw seizoen zijn de kaarten opnieuw geschud. Gedurende een lopend seizoen biedt de ranglijst altijd een bepaalde mate van houvast bij voorspellen. Bij aanvang van een nieuw seizoen kun je nooit met zekerheid zeggen hoe de teams ervoor staan. Maar wie heeft opgelet in het off season, heeft wel gezien welke spelers zijn weggegaan en welke nieuwe spelers zijn gekomen. Je hebt ook kunnen zien hoe teams zich hebben gemanifesteerd in oefenwedstrijden. En die kennis neem je mee in je weddenschappen.

Een kans om de bookies te verslaan

Wat voor jou geldt, geldt ook voor de bookmakers: ook zij kunnen hun voorspellingen nog niet baseren op een ranglijst. De kans is dus groot dat de odds niet helemaal stroken met wat jij weet. Hier kun je jouw voordeel mee doen. Aan het begin van het seizoen liggen er mooie kansen om de odds te verslaan. De bookies hebben het ook niet altijd bij het rechte eind. Misschien zie je ergens een mooie kans om een goede winst te pakken omdat de bookmakers een bepaald team ten onrechte als underdog hebben gemarkeerd. Probeer het zelf uit op Unibet voetbal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *